recenze

Super Mario Bros: Coin Quest

Super Mario Bros: Coin Quest

Tentokrát nám pan Hello, tvůrce našich milovaných mariovek, pořádně zamotá hlavu. Nejenomže si pro nás připravil hezkou řádku úkolů, ale také děj zkomplikoval větším počtem hlavolamů. Mario umí nové věci, ocitá se v zemi plné barev a samozřejmě nepřátel.
Jistě, mariovek je všude plno a na tisíce způsobů, ovšem tvůrce s poetickým jménem Hello o sobě dá vždycky vědět s něčím zcela novým a originálním. Mariovka s názvem super Mario Bros: Coin Quest se jenom hemží novými nápady, které je třeba náležitě ocenit. Mario už není otázkou hopsání, ale také přemýšlení a taktiky. V arkádě se setkáte s různými tlačítky, jejichž kombinace je důležitá, protože stačí nepatrná chyba a vy jste tam, kde jste byli. Proto je nutné dávat pozor. Tahle mariovka je poněkud obtížnější, než bývaly její sestry. Obsahuje časové spínače a v mnohých úkonech člověk vyzkouší všechny možné klávesy, aby dospěl k tomu, že mu nejvíce budou pomáhat Shift a Enter. Jako vždy je připravena hudba a graficky zdařilé prostředí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Bafusa | 16.08.07 v 20:09

Pan Hello by to měl udělat trochu hratelnější, tohle je tak pomalý, že by u toho člověk usnul. Anebo mám špatný počítač:-))


galerie

Super Mario Bros: Coin Quest Super Mario Bros: Coin Quest Super Mario Bros: Coin Quest