recenze

Sonic Evolution

Sonic Evolution

Sonic je tu s námi už pekelně dlouho. Kdo by neznal tohoto namodralého ježka, jako by ani nebyl správný hráč počítačových her. Není proto divu, že se objevují různé předělávky zrovna tohoto titulu. Dnes tu máme pro vás recenzi na předělávku klasiky s názvem Evolution.
Ačkoliv by se mělo hned ze začátku chválit. Pro jednou to otočím. Aspoň budeme mít to zlé za sebou :). Tato hra je totiž pouze jakousi skákačkou na motivy Sonica. Bohužel však neobsahuje ani příběh, ani speciální útoky, na které jsme z podobných her tohoto stylu zvyklí. Vaším jediným úkolem je skákat a vysbírat všechny kroužky z daného levelu. Počet kroužků se v každé úrovni liší. Abyste postoupili dál, musíte totiž najít určitý počet těchto kroužků.

Pokud náhodou zemřete - vše se restartuje a můžete začít znova. Už teď je poznat, že ačkoliv je hra založená na podobném principu jako jeho komerční bráška - stejně mi schází rychlostní tratě a loopingy, po kterých se tento modrý ježek dokáže tak krásně pohybovat.

Graficky je na tom hra ovšem výborně. Pohyby postaviček, animace nepřátel i všudypřítomné barevné prostředí mi dávají jen zapravdu. Škoda jen, že si autor nedal více záležet na hratelnosti. Pokud si však budete chtít zahrát dva na jednom PC máte možnost. Autor zde připravil několik map, na kterých si můžete zkusit zazávodit se svým sourozencem, nebo třeba s kamarády.

Přestože se jedná o trochu dost nedodělaný projekt. Tak i přes všechny své nedostatky lze Sonic Evolution brát jako kvalitní zpříjemnění všedního večera.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Sonic Evolution Sonic Evolution