recenze

Kuroshiro

Kuroshiro

Dvě ovladatelné postavy, dva způsoby procházení jednotlivých úrovní s četnými překážkami a velmi dobře skloubené dva herní žánry. Toť dnešní hra,v které si dostatečně procvičíte mozkové závity a také zakusíte hopsání ryze arkádového střihu. Tak tedy vzhůru do hry.
Na první pohled můžete z této gamesky získat rozporuplný dojem. Zkrátka titul, který takříkajíc nepotěší, neurazí, ale zabavit vás může královsky.

Ovládáte dvojici postav, jejichž základním rozlišovacím kritériem je barva černá, nebo bílá. Mezi jednotlivými individui musíte přepínat podle potřeby do formy jakéhosi ducha, který může procházet zdí a ostré ostny mu neublíží. Naproti tomu v tomto skupenství není možné dosáhnout cíle a postupu do dalšího kola. Onen finální krok lze učinit pouze v „pevné“ formě. Stačí tedy proskákat k nějakému tomu klíči, vyhnout se smrtícím překážkám, odemknout východ a…nic takového se nestane. Ač jsou jednotlivé úrovně jednoduše vypadající, jsou rozděleny černými a bílými přepážkami na menší místa. Proniknout do nich je možné jen s postavičkou příslušné barvy.

Při řešení jednotlivých hádanek se mnohdy budete muset hluboce zamyslet a poté i doufat, že se dokážete s „plynnou“ substancí dostat na určité místo. Obě dvě jsou totiž neustále spojeny a pohyb jedné okamžitě ovlivňuje kroky té druhé.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Kuroshiro Kuroshiro Kuroshiro

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce