recenze

Smart Pacman

Smart Pacman

Pacman je zpátky, tentokrát prozměnu z dalekého východu. Jinak se téměř nezměnil až na to, že se hlasitě směje a stejně hlasitě říhá. Patříte-li tedy mezi šiky miliónů koblížkových příznivců, klasicky se ponořte do této klasiky, ze všech klasik té nejklasičtější! :-)
Rozepisovat se tady o pravidlech Pacmana by bylo pravděpodobně zhruba stejně užitečné, jako když pan Sisyfos každodenně valil balvan na svůj osudný kopec. Ač se dnešní, tentokrát Ruské zpracování, řadí grafickou i nápaditosti někam mezi průměrné pokusy, možná některé z vás zaujme svým - pro koblížky poměrně netradičním - multiplayerem. Jinak je hratelnost provařená a nezajímavá... I když, pravovění koblížkáři budou mít na věc jistě trochu jiný názor.

Jak jsem řekl, audiovizuálně jde o záležitost průměrnou a dokonale zapadající do šedi ostatních nevýrazných Pacmanů - což už při průměrné hratelnosti dneska, snad až na raritní majitele starých Pentíček, neocení zhola nikdo.

Smart Pacman (ač již verze 1.5) není tak chytrý a elegantní, jak by nás název milerád přesvědčil. Pro některé má ovšem sběratelskou, popřípadě multiplayerovou hodnotu. Ovšem fakt, že je o třídu horší než PacManiac, o excelentním českém Pampuchovi nemluvě, tyto dva prvky těžko zahladí. Sákryš, nebylo těch klonů už dost?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

klek | 19.05.06 v 16:45

je to super


galerie

Smart Pacman Smart Pacman Smart Pacman Smart Pacman