recenze

Rotate Gear (Kaiten Patissier)

Rotate Gear (Kaiten Patissier)

Šup sem, šup tam, sebrat jednu z ingrediencí a znova … tak dlouho, dokud nepokoříte všech padesát úrovní v této gamesce. K úspěchu budete muset použít mozek, nejlépe ten váš, neboť ne všechny předměty vám budou k dispozici na stříbrném podnose. Vlastně spíše naopak.
Tak na co čekáte? Čas vám vesele kvapí. Jen si vyberte libovolné kolo a hurá do zběsilého otáčení roviny.

Ovládat budete malou slečinku, která nadevše miluje kuchařku a kuchtění všeho možného. Avšak vznik dobrého pokrmu je podmíněn dobrými surovinami. Klíčovým úkolem tedy je, všechno potřebné sesbírat. Co nebude v dosahu skoku a dohledu, lze získat pouze tak, že otočíte dané bludiště o devadesát stupňů, respektive o další násobky tohoto čísla. Svět se tímto natočením změní a vy se tak dostanete na předtím nepřístupná místa. To ovšem neznamená, že se zbavíte všudypřítomných překážek. K jejich překonání vám však správný úhel pohledu může pomoci.

Sečteno a převráceno je tato hra do jisté míry oddechovou záležitostí, kde se mísí prvky arkády a logického myšlení. Zábava na jistou dobu zaručena.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Rotate Gear (Kaiten Patissier) Rotate Gear (Kaiten Patissier) Rotate Gear (Kaiten Patissier) Rotate Gear (Kaiten Patissier)