recenze

Patchwork

Patchwork

Dva odlišné světy, dva různé způsoby uvažování, dvě zcela rozdílné postavy Lin a Daniel. Užijte si výbornou adventuru, kde se nám mísí dva pohledy na svět.
Už to tu několikrát bylo – nehrajte si s technickými hračkami, když tomu nerozumíte. A i když víte, co děláte, něco se stejně nepovede a vy najednou skončíte ve zcela jiné realitě, jako se to stalo Danielovi. Navíc ve stejné době dívka Lin zkouší vyvolávat spirituální démony, a když se tento mix událostí spojí, problém je na světě. Přesněji řečeno dva problémy.
Ponoříte se tak do obou jejich světů, které se vzájemně promísily. Na jedné straně čistá příroda a spirituální síly, na té druhé racionální rozum a věda. Jak to funguje? Parádně.
Point-and-click adventura, ve které budete ovládat obě postavy, při průchodu lokacemi se každé z nich jeví trochu jinak a tím pádem také řeší jiné hádanky. Daniel používá rozum, předměty z inventáře a snaží se opravit svůj stroj, Lin pro změnu vidí přírodní síly, může s nimi komunikovat a sbírá elementy na magické kouzlo, které by vrátilo vše do normálu. Ve stylu „ten umí to a ta zas toto“ tvoří dohromady sehraný pár na řešení všech puzzlů, i když každý po svém. Dokáže se Daniel ještě vrátit do svého „reálného“ světa? Vše navíc vyvedeno v perfektní grafice.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Patchwork Patchwork Patchwork Patchwork Patchwork