recenze

Munchmates

Munchmates

Je to PacMan nebo to není PacMan? Samozřejmě, že je! Proč ale po dlouhé době nevyzkoušet gamesku, která si přes poměrně prostý námět dokázala získat velmi mnoho příznivců? Pokud se vám navíc už při vyslovení slůvka Pac rozechvějí kolena, pak je pro vás gameska téměř povinnost.
Problematice tohoto fenoménu jsem se osobně věnoval před nějakým tím rokem v článku s názvem Pac-Man – legenda nebo modla?

Najdete v něm prakticky vše důležité, co potřebujete o PacManovi vědět. Úplně vše v něm samozřejmě není, protože jak už to tak chodí, čas od času se objeví něco, co dokáže člověka nějakým způsobem překvapit. Dnešní Munchmates ale takový není, protože se jedná o PacManovku jako vyšitou. Vy si zpočátku vyberete jedno ze tří prostředí, kdy první dvě se snaží působit originálně a liší se jen minimálně; to třetí je naopak klasika jak má být. Poté se snažíte buďto zaplnit celou plochu svým řetězem (v případě prvních dvou módů) anebo sesbírat všechny bodíky z plochy (třetí mód). Budete-li úspěšní, otevře se před vámi další level, kde své snažení musíte zopakovat. V případě, kdy hrací plochu plníte řetězi, se nemusíte bát „zpětného tahu“.

Můžete tak libovolně procházet bludiště i po již absolvované trase, což je ostatně někdy nutnost, protože plocha musí být zaplněná opravdu dokonale a čas od času se stane, že chybějící spoj je právě někde uprostřed položených řetězů. Sbíráte-li bodíky, tak tam je situace jasná. Jo a abych nezapomněl, obrovský pozor si dávejte na nepřátele. Jistě tak občasné bonusy přijdou vhod.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Munchmates Munchmates Munchmates

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce