recenze

Little Ghost Joe Alpha 2

Little Ghost Joe Alpha 2

Joe býval velmi úspěšným archeologem, ale jen do té doby, než byl zabit. Po následných procesech zabušil na nebeskou bránu, kde uzavřel dohodu se Svatým Petrem. Dohodli se, že Joe bude vpuštěn do nebe, pokud dokáže vypátrat zlatý pohár, který byl za nejasných okolností odcizen.
Vidina nekonečného blahobytu v nebi byla natolik silná, že náš duch na nic nečekal a plný elánu se vydal na cestu.

V této skákačce hrajete za malého ducha, jenž musí překonat vše, co mu bude stát v cestě. To konkrétně znamená, že své životy budete ztrácet při spadnutí na smrtící ostny nebo při nepovedené konfrontaci s rohatými nepřáteli. Pokud se vám však bude dařit, snadno je zlikvidujete skokem na jejich hlavu. V neposlední řadě je důležité také sbírat kosti, neboť při získání rovné stovky těchto objektů tvořených osteocyty dostanete život a také bodíky. Body se vám započítávají do konečného skóre, jež je pak možné odeslat na internet a porovnat se s ostatními hráči této hry, tedy i se mnou. Výsledky můžete sledovat na stránce autorů.


Jedná se o povedenou skákačku ve stylu Maria. Ovšem, jak je z názvu patrné, jedná se o alfa verzi, což v praxi znamená, že hra není kompletní. Například není dostupný „help“. I tak si myslím, že se jedná o velmi povedený kousek, jenž vás naláká a chytí možností odeslat dosažený výsledek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Bafusa | 16.09.07 v 15:19

Už jsem se dostal do vedení :-)

Bafusa | 16.09.07 v 11:13

Díky za upozornění na možnost ukládání highscore, jinak bych si tuto hru nestahoval. Již jsem třetí:-))


galerie

Little Ghost Joe Alpha 2 Little Ghost Joe Alpha 2 Little Ghost Joe Alpha 2