recenze

Fruity Garden

Fruity Garden

Milovníci zahrádkaření si u Fruity Garden jistě přijdou na své. Navíc při klasickém pěstování se musí potýkat se všemi neduhy přírody, jako jsou kroupy, sníh a déšť. Neustále se strachují o svou úrodu, kterou si pečlivě střeží před nenasytnými škůdci. To samé budete silně prožívat při hraní, avšak s tím rozdílem, že máte možnost vše ovlivnit z tepla svého domova.
Fruity Garden je mimořádně povedená hra. Nejen, že oplývá nádhernou grafikou, kde je i nejmenší jablíčko vykresleno do detailů, ale navíc se zde setkáte se spoustou zákeřných a poťouchlých ptáků, kteří si už brousí zobáky na vaši těžce vypěstovanou úrodu. Také si můžete zvolit pozemek, kde hra započne. Jakmile si však jednou vyberete místečko sklizně, nemůžete jej změnit, dokud neprojdete všemi úrovněmi, což je určitá nevýhoda.
V prvních kolech se se škůdci ještě nesetkáte a teprve se učíte, kdy sbírat červenající jablíčka. Stupeň jejich zralosti se musí dobře odhadnout, jelikož při jejich předčasném utrhnutí se vám nepřičítají žádné body a takhle můžete trhat klidně do nekonečna. Také při spadnutí plodu se body snižují, nemluvě o tom, když je vůbec neseberete, a jablka a hrušky shnijí. Vysloužíte si totiž odečet pěkných pár bodů.
Ve vyšších úrovních je dobrá zvláštní obezřetnost a hlavně rychlost. Nedočkaví vrabci a špačci mají totiž oči všude, a když si nedáte dobrý pozor, sní vám celou úrodu před očima. Naštěstí jste vyzbrojeni prakem, a tak každého vetřelce, můžete jedním zásahem klidně poslat pod kytičky.
Ve hře jsou také zvláštní bonusy ve formě zlatých jablek a hruštiček, které velmi rychle přinesou tučný zisk. Buďte ve střehu.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Fruity Garden Fruity Garden Fruity Garden