recenze

Ricochet Infinity

Ricochet Infinity

Futuristicky laděný sci-fi breakout navazující na několik předchozích a také velmi povedených dílů, který si ze svých předchůdců bere to nejlepší a přidává k tomu nespočet inovací, grafických efektů a bonusů. Přes 200 levelů v off-line a tisíce dalších v on-line čeká na to, až je vyzkoušíte. Vysoká hratelnost, nebezpečná návykovost - to je Ricochet Infinity.
Ricochet Infinity je, jak je jistě z obrázků okolo patrné, dalším remakem her Breakout/Arkanoid, které si ve své době oblíbily desítky milionů lidí. Od té doby pak vznikl nespočet remaků a klonů původních her a jejich kvalita byla různá. Ricochet Infinity patří mezi skupinu nejpovedenějších (i tato skupina je ovšem obrovská).

Ricochet Infinity je nástupcem předchozích dílů gamesky, které byly šířeny před několika lety pod názvy Ricochet Lost Worlds, Ricochet Recharged a Ricochet Xtreme. Všechny tyto díly vznikly ve vývojářském uskupení Reflexive Entertainment a poslední díl vyšel pod hlavičkou neméně známých Alawar Games, kteří mají ve své nabídce nemalé množství předělávek Arkanoidu.

Gameska Ricochet Infinity je zasazena do vesmírného sci-fi kybernetického světa plného vesmírných plavidel, robotů, mimozemšťanů, teleportů a techniky, která zatím existuje pouze v knihách velikánů typu Henlein nebo Asimov.

Jistě vás ve hře překvapí nejen různorodost kostek určených ke zničení a mnoho inovačních prvků, ale i spousta nabízených bonusů (od běžných a všeobecně známých odjinud až po různé speciální kousky - jako možnost ovlivňovat a měnit směr pohybu míčku bez usměrňování pálky, různé druhy zbraní atd).
Překvapí také množství efektů, výbuchů, animací, pohybující se kostky, zbraně a mnoho dalšího, co dělá hru ještě návykovější a hratelnější než by byla bez nich, protože se díky tomu vyloženě těšíte do dalších levelů, aby jste viděli, co v nich je skryto za další novinku.

Ricochet Infinity nabízí přes 200 levelů a navíc přes tisíce dalších na internetu. Grafika, zvuky, hudba - vše od profesionálů, prostě breakout nové doby, který musím jen doporučit každému, kdo čte tento článek.
Ačkoliv se jedná o sharewarovou gamesku - respektive o demo, ochudit vás o ní by bylo téměř trestuhodné. A tak vám nabízíme alternativu si tuto gamesku stáhnout, zahrát a vyzkoušet a třeba se vám tak zalíbí, že si pořídíte i její registrovanou verzi. Downloadujte! Hrajte! Ničte kostky! Užívejte si tohoto skvostu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

bobo18 | 22.02.09 v 16:21

je to dodra hra ale 60m je malo :-(

Filip | 09.02.09 v 18:32

Našel by senějaký dobrák který by mi pomoh odblokovat tuto hru? Díky


galerie

Ricochet Infinity Ricochet Infinity Ricochet Infinity Ricochet Infinity Ricochet Infinity

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce