recenze

Frogger Remake

Frogger Remake

Frogger Remake je, jak název napovídá, remakem nebo-li předělávkou hry Frogger, což je dnes již legendární arkádová hra z roku 1981 od společnosti Konami, která byla následně šířena společností Sega. Hlavními hrdiny této hry (jak remaku, tak originálu z roku 1981) jsou žáby, které musí doskákat přes nebezpečnou silnici a vodní kanál do bezpečí. Pomůžete jim?
Vždy dostanete za úkol jednu z žabiček ovádat. A vaše žába musí přeskákat nebezpečnou herní obrazovku a na jejím konci skočit na jeden z pěti určených cílů. Nebude to však snadné, nejprve se musí dostat přes silnici, kde v několika proudech jezdí auta, ovšem různými směry a tak mezi nimi musí prokličkovat. Na štěstí je možné se vrátit zpět, pokud zrovna nemáte před sebou volné místo a ze strany vás dojíždí například nákladní auto.
Po přeběhnutí silnice následuje vodní kanál, kde v několika proudech jezdí (plují) klády či želvy, po nichž je nutné se doskákat k cíli. Tedy musíte hezky přeskákat po želvích krunýřích a kládách na předem určená místa, což by nebylo až tak strašný, kdyby se želvy čas od času nepotopily, což pro vás znamená jistou smrt, stojíte-li na nich.
Dostanete-li jednu z želv do bezpečí (tedy k místu, které jsem před pár řádky označil jako cíl), hned dostanete k ovládání další. Až jich budete mít Ve všech cílových místech pět, dáte si to hezky znovu...Tak hodně štěstí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 17:02

není to špatné

PavelH

PavelH | 28.10.16 v 01:19

Dobrá hra.


galerie

Frogger Remake Frogger Remake