recenze

Ultimate MUGEN 2009

Ultimate MUGEN 2009

Pořádná mlátičková hra už tu opravdu dlouho nebyla a proto jistě musíte uvítat tuto skutečně dobře zpracovanou, zábavnou a dobře hratelnou hru, která nabízí okolo 70 akčních charakterů, řadu různých úderů a hlavně kvantum zábavy tak jako za starých dobrých časů Mortal kombatu či Street Fightera.
Ti starší z vás hráčů si jistě vzpomenou na zlaté časy mlátičkových her, jakými byli například Mortal Kombat či Street Fighter, jejich zlatá éra však proběhla především v 80. letech a jejich útlum se započal na konci let devadesátých. Nebýt her jako Virtual Fighter od Segy či Tekken pro Playstation, asi by tento herní žánr téměř zanikl, ale téměř o desetiletí později se na štěstí objevila série free-mlátiček Mugen, která ze všech zmíněných her čerpá a díky tomu je možné si rozdat pořádnou bitku na PC i dnes.
Dovolte tedy prosím, abych vám představil hru s názvem Ultimate MUGEN 2009, která vám umožní se pořádně porvat s živým protihráčem u jedné klávesnice nebo s bojovníkem, kterého ovládá váš procesor.
Hra nabízí režim Arcade, kde si to můžete rozdat proti PC či režím Versus, kde můžete dát na držku bojovníkovi, kterého ovládá někdo, kdo sedí s vámi u pc. Dalšími alternativami jsou pak Team módy. Hra nabízí okolo sedmdesáti akčních charakterů, kvantům chvatů, úderů či kopů a všemožná prostředí, v nichž se můžete pořádně vyjádřit - tedy spíše vyřádit.
A tak jestli si chcete zahrát pořádnou akční pecku, tak Ultimate MUGEN 2009 je to pravé ořechové, vždyť stažitelná verze má téměř 560 MB a co se týče zpracování - nemá ve světě volně šiřitelných her konkurenci... proto neváhejte, stahujte a hrajte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

jurcatko

jurcatko | 13.03.15 v 11:13

to je masakr


galerie

Ultimate MUGEN 2009 Ultimate MUGEN 2009 Ultimate MUGEN 2009 Ultimate MUGEN 2009 Ultimate MUGEN 2009