recenze

Dark Konflict

Dark Konflict

Toto je povedná real-timová strategie napsaná v Dark Basicu a silně připomínající zlaté časy her Command & Conquer či KKND. K dispozici je 12 různých misí s všemožnými úkoly k plnění, několik jednotek, multi-player a hodně zábavy pro všechny příznivce tohoto žánru. Pokud si k tomu přidáme fakt, že volně šiřitelných real-timových strategií není příliš mnoho, nezbývá než vám doporučit vyzkoušení tohoto herního produktu.
Dark Konflict je real-timová strategie napsaná v Dark Basicu - vývojářském nástroji určeném především k tvorbě her.
Jelikož na poli freeware her je real-timových strategií jako šafránu, bývá každý kousek navíc hráčskou veřejností kladně přijímán. Nejinak tomu bylo v roce 2002, kdy se hra Dark Konflict objevila ke stažení na stránkách herních serverů poprvé.
Kdo měl rád real-timové strategie z konce devadesátých let jako např. KKNDX či třeba hry 7th Legion (a podobné) nebo kdo si nějaký čas předtím zamiloval sérii Command & Conquer od Westwoodu, tak by ho mohl nadchnout i Dark Konflict.
Dark Konflict vám nabídne 12 misí různého ražení, v nichž budete plnit všemožné úkoly. Začínáte zde tréninkovou misí, ale dojde i na plnohodnotné souboje mezi jednotkami. V prvních misích však bohužel nic nestavíte a k dispozici máte jen přidělené jednotky. Když se tím prokoušete, jde o real-timovku, jak má být a jak jí asi většina z nás má rada. A to i přestože umělá inteligence není příliš vysoká a zpracování je někde na úrovní her z poloviny devadesátých let. Na druhou stranu jistě potěší možnost multi-playeru a řada dalších vychytávek, které během prolézání Dark Konflictu potkáte. A nyní již dost řečí, ať už si to konečně můžete stáhnout a zapařit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Iveta111

Iveta111 | 09.09.16 v 23:00

Krásná hra.

Mehmim | 02.07.09 v 11:28

KDE JE TEN EDITOR??? Dyt tam nic NENI!!

Mehmim | 01.07.09 v 20:53

kde je prosim ten editor ??

kajman1 | 18.01.09 v 08:16

parba jak ma byt!!! pripomina mi to stare "zlate" casy 386,amiga... kdy se hry jeste parili!!! :-))

underbot | 08.01.09 v 13:15

jak to mam stahnou?!

Renes | 17.12.08 v 19:11

Nazdar jak se mate

Ado | 08.10.08 v 13:15

A snad vas potesi, ze obsahuje aj pekny editor misii :-)


galerie

Dark Konflict Dark Konflict