recenze

Delirium

Delirium

Tento stav mysli se většinou objevuje po propařené noci, kde konzumace alkoholu byla běžným jevem. V dnešní hře ovšem nebudete řešit, jak se dostat z opice, ale naopak jak sundat ze stropu visící krychličky, a to pomocí velkého kanónu.
Delirium by se nejlépe dala přirovnat ke hře Luxor a jejímu bráchovi Luxor: Amun Rising, tedy co se námětu a konceptu týče. Delirium si na paškál nebere egyptskou kulturu a už vůbec není gamesou placenou, ale je pěkně postaru zadarmo. Přesto si jsou tyto hry podobné a my se bez dalšího otálení pustíme do recenze.

Vaše virtuální ego se tentokráte přenese do ocelové kůže velkého kanónu, s jehož pomocí musíte sestřelit všechny koule nad vámi, a to tím způsobem, že za sebe musíte nastřílet vždy tři stejně barevné koule a tímto docílíte jejich totální destrukce, za což samozřejmě dostanete cenné bodíky. Jakmile jsou všechny koule pryč, vyhráli jste a zbývající čas se vám přepočítá na body (ano, nejde tu o nic menšího, než o čas). Pokud jste si prohlédli obrázky, určitě jste si všimli třech trubek, které zaujímají prostor nad vaším kanónem. Tyto trubky tam nejsou na okrasu, ba jsou nejdůležitější části celého soukolí hry. Z těchto rour vypadávají různobarevné koule, které musíte chytat (nemusíte, ale měli byste), protože se jedná o náboje do vaší zbraně. Celkově můžete mít ve zbrani jen dva projektily, musíte proto trochu taktizovat a přemýšlet, kterou kouli vezmete jako první.

Co se týče grafiky, ta je na tom velice dobře, hlavně díky faktu, že hra má tři rozměry a krásně abstraktní pozadí. Zvuky jsou na tom o vous (:-)) lépe, protože se jedná o svižné metalové skladby, které bych se nebál pouštět ve svém přehrávači, tak jsou skvělé. Sečteno, podtrženo – Delirium je velice zajímavou a hratelnou hrou, která ovšem na dlouho nezabaví. Přesto vás svým audiovizuálním zpracováním zcela jistě dostane!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 09.02.15 v 15:36

ještě že nepiju :D


galerie

Delirium Delirium Delirium

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce