recenze

SHEEP GAME

SHEEP GAME

Dokážete uhlídat stádo pěkně neposlušných ovcí? Troufnete si na tvrdou práci honáka? Zkuste štěstí a nechte se najmout na slušně placené, leč trochu nejisté, povolání. Postupně projdete čtyřmi zatěžkávacími zkouškami, jež nezahrnují jen zahánění ovci do ohrádky, ale též jejich roztřídění podle pohlaví a převádění přes divokou řeku.
Ovce se mají před vámi opravdu na pozoru a stačí jen nepatrný pohyb a rozutečou se do hlubokého lesa. Proto je třeba zvolit důmyslnou taktiku, aby k zběsilému úprku neměly příležitost či aby běžely správným směr a tedy do přichystané ohrady.

Pamatujte, při následném počítání ovcí vám nesmí chybět ani jedna, jinak budete nuceni level opakovat. Celé stádo jste sice hezky ustájili, ale i přesto neuspějete? Zakopaný pes se tentokrát skrývá v dlouhé časové prodlevě, již jste zřejmě strávili nad rozháněním ovcí. Je nutné zrychlit pracovní nasazení.

Pokud si již troufnete na mnohem obtížnější disciplínu jako je zahánění ovcí podle pohlaví, patrně zjistíte, že huňatá stvoření vaší snaze vůbec nepřejí. Pobíhají si klasicky v celém stádu, a pakliže se nesprávná ovce ocitne v jiné ohrádce, počet nachytaných úlovků spadne o trochu níž.

Převádění přes bujarou řeku, proplétání mezi stromy a přecházení bahnité louže je opravdová výzva. Musíte dbát na to, aby se jednotlivé kousky neopožďovaly, a hlavně je třeba být ve střehu při přecházení řeky. Nebohé ovce si totiž neuvědomují nebezpečí, jaké jim hrozí, a velmi snadno by nalezly smrt ve vlnách.


Sheep Game sice na první pohled vypadá dost jednoduše, avšak nenechte se mýlit grafikou. Hratelnost je naprosto fantastická a jednotlivé disciplíny velmi chytlavé.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 01.10.16 v 09:09

ovečky

MarieH

MarieH | 03.08.16 v 08:56

Vyzkouším.


galerie

SHEEP GAME SHEEP GAME SHEEP GAME

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce