recenze

CellBOT

CellBOT

Zábavná, originální, dobře zpracovaná hra v jakémsi abstraktním prostředí s příjemnou, bláznivou a hodně barevnou grafikou a především hra s nanobotem v hlavní roli, který má za úkol léčit nemocné buňky. To je CellBOT - gamesa, kterou vám zde představíme.
Úžasná a bláznivá akčí gamesa v puzzle stylu - to je CellBOT, hra kterou bych vám zde dnes rád představil. Tato gameska se zúčastnila loňského ročníku prestižní vývojářské soutěže IGF Competition. K jejímu ovládání budete potřebovat pouze myš a vaším úkolem bude odstranit virus v nakaženém těle nějakého živého organismu pomocí neohrabaného nanobota, kterého budete ovládat. Pohyb a ovládání nanobota je těžce popsatelné, lépe si to zkusit, což i vřele doporučji. Jen dodám, že robot se pohybuje dosti nemotorně, což je ale podstatné pro celé vaše snažení a jedná se vlastně o schválnost autorů - aby jste to neměli tak jednoduché a aby to, díky této nemotornosti, bylo zábavnější.
Co zaujme, je především kouzelná, barevná abstraktní grafika, jaká bývá běžná především u japonských alternativních underground her. Navíc je tato grafika celkem příjemná.
Hratelnost a zábavnost této hříčky je na vysoké úrovni, což jistě také oceníte. Stačí si hru stáhnout a vyzkoušet... Udělejte to.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 18.02.17 v 09:50

takže hra na doktora v provedení toho nanobita

jurcatko

jurcatko | 20.03.15 v 17:19

zajímavá grafika


galerie

CellBOT CellBOT CellBOT

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce