recenze

BeeDeeDash

BeeDeeDash

Další legenda, kterou stařičký BoulderDash bezpochyby je, se vrací. Tentokrát ale ve své čisté a průzračné podobě, jež vám naservírovali borci z týmu Cat‘s Eye Games. Veškeré detaily prozradíme ale až v naší recenzi.
BoulderDash tu vždycky byl, je a jistě i bude. Na tom se jen tak něco nezmění. Podrobněji jsme se tímto tématem zabývali před nějakou dobou, kdy jsme vám v našem článku řekli to nejdůležitější, co lze o tomto kousku říci. Pravdou i dnes zůstává, že zatím stále tím nejlepším remakem je RoX, který má skutečně i dnes co nabídnout.

BeeDeeDash jeho kvalit sice nedosahuje, ale to není tak důležité. Mnohem větší váhu má pro mě fakt, že autoři z týmu Cat‘s Eye Games se pokusili co nejvěrněji ztvárnit původní námět, takže pokud se vám hlavní postava, prostředí a prostě všechno zdá povědomé, pak vám musím dát za pravdu. Vše tady již jednou bylo a vývojáři nám to chtěli připomenout. Vytvořili naštěstí svou vlastní sadu levelů, takže ona slzička nostalgie nebude až taková obrovská, jak by se možná nyní mohlo někomu zdát. Abych byl ale konkrétnější, připraveno je pro vás opravdu spousta úrovní. Základní myšlenka je, že musíte sesbírat určitý počet krystalů a dostat se do finálního teleportu, jenž vás přenese k dalšímu dobrodružství. Cestu vám ale komplikují všudypřítomné balvany a nepřátelé, proto je potřeba se mít neustále na pozoru. Ne v každém kole ale půjde vše jako po másle. Někde totiž nemáte krystaly vůbec a musíte je vydolovat ze svých nepřátel. To provedete tak, že na ně ve vhodnou chvíli pustíte kámen. Každá nepozornost pro vás ale může znamenat automatický restart levelu.

Můj závěrečný verdikt přesto zní, stahujte! Nejedná se sice o kdovíjak originální práci, přesto má co nabídnout, a to je to hlavní. Úrovní je zde skutečně spousta. Stačí si jen vybrat! Přejeme příjemnou zábavu…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

machalinek | 12.08.06 v 13:16

Hra je super. I pro mého 6-ti letého syna.


galerie

BeeDeeDash BeeDeeDash BeeDeeDash BeeDeeDash BeeDeeDash