recenze

Wild Whiskey Hunt

Wild Whiskey Hunt

Klasiku Bulánci pamatuje předpokládám každý. Příznivci kvalitních freewareových her strávili v jejím společenství nejednu hodinku. A nyní? Přichází Wild Whiskey Hunt, jenž staví na stejném principu. Zaboduje? Uvidíme.
Jednou z největších pecek od profláknutého vývojářského uskupení Sleep Team byla poněkud inovátorská hra, která díky své návykové hratelnosti (a především vytříbeným multiplayer klání) má své příznivce i nyní. Ano, opravdu mám na mysli legendární hru Bulánci. A proč zde o ní vlastně mluvím? Inu, to je jednoduché: Wild Whiskey Hunt, nová hra od českého týmu Gamestruction, totiž staví na stejných základech jako právě Bulánci…

Kdybychom chtěli zajít do opravdového extrému, označili bychom Wild Whiskey Hunt za sprostou kopii – a opravdu bychom nebyly příliš daleko od pravdy. Jediné, v čem se obě hry liší, jsou prostředí, ve kterých hrajete. Zatímco v Buláncích jsme měli možnost prohánět se po několika zajímavých lokací, ve WWH máme na výběr pouze jednu (poušť na Divokém západě) a to navíc žalostně statickou. Mnohem zajímavěji vypadá počet hratelných módů, jež jsou na výběr. K dispozici jsou celkem tři (Whiskey Hunt, Drink or Die a Survivor) a i když každý nabízí v podstatě to samé, všechny dokáží alespoň na nějaký čas vcelku slušně pobavit.

Po technické stránce se WWH řadí k celkem slušnému nadprůměru. Ačkoliv grafika hry se, jak jsem již uvedl, okouká poměrně brzy, nemůžeme se ubránit dojmu, že se jedná opravdu o zdařilou práci. Po zvukové stránce taktéž nemáme výraznějších výtek – jednoduše bezproblémový poslech. Největší zábavu si s titulem užijete v případě, že budete mít po ruce nějakého toho kamaráda. Bitvy ve více lidech jsou tím pravým ořechovým! Tak co, máte odvahu?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Wild Whiskey Hunt Wild Whiskey Hunt Wild Whiskey Hunt

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce