recenze

Beautiful World

Beautiful World

Další kousek z řady desítek, stovek, ba i tisíců her tohoto žánru. Nejedná se o nic jiného, než o klasické automatové střílečky, které mají pevně zapuštěné kořeny už v poměrně dávné minulosti. Jestli je tento herní počin něčím výjimečným se dozvíte dále.
Průběh hry je známý, netřeba nijak blíže popisovat. Jak taková gameska vypadá přece zná každý. Jenom stručně. Stačí se usadit do vaší drobné kosmické lodi, nažhavit neskutečně výkonné motory a odstartovat. Potíž je v tom, že na vás hned od začátku útočí nejrůznější napřátelská plavidla. Není jiný způsob obrany, než spustit váš kanón. Jeho účinnost lze zvýšit sbíráním různých bonusů. Projít jednu úroveň není ale vůbec jednoduché. Způsob palby nepřátel připomíná křížové palby kulometů ze světových válek, takže vaše životy ubývají velice rychle. Vyhnout se všem střelám je hodně obtížné a jestliže nezničíte útočníky včas, tak počítejte s bleskurychlým koncem.

Grafickou a zvukovou stránku není potřeba příliš rozebírat. Běžná. Nenadchne. Neurazí. Závěrem je nutno říci, že nenabízí absolutně žádnou inovaci. Pro fanoušky žánru dobrá hra. Pro ostatní…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 20.02.15 v 08:18

tak kdo bude asi mít větší a silnější střely?


galerie

Beautiful World Beautiful World

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce