recenze

Cartman's Adventure 4

Cartman's Adventure 4

Cartman's Adventure 4 je závěrečným dílem stejnojmenné série, v níž měl obtloustlý obyvatel South Parku za úkol zachránit svět. Nyní přichází titul, ve kterém se vše rozhodne - půjdete do toho s Cartmanem i počtvrté?
Po úvodních třech dílech Cartman's Adventure, Cartman's Adventure 2 a Cartman's Adventure 3 se konečně dočkáváme závěrečného dílu Cartmanovy série, který se za názvem logicky pyšní čtyřkou. Eric na své cestě za záchranou světa zničil většinu nepřátel, na jednoho však zapomněl. Jakýsi profesor "D" přebírá všechny plány po zničeném doktoru Doomovi (ústřední záporňák předchozích dílů), a snaží se je realizovat. To však nesmíte v žádném případě dopustit a se vší tou špatností jednou provždy skoncovat.

Cartman's Adventure 4 je ze všech dílů vůbec nejpodařenější. Výbornému grafickému zpracování sekunduje rozmanitost prostředí a především pak rozsáhlost celé hry. Titul obsahuje úctyhodných dvacet levelů, a to ještě nepočítáme bonusová kola, která se otevřou po úplném dohrání hry. Jinak je ale vše při starém; hordy vypečených nepřátel, spousty můstků a plošinek, které jsou ale tentokrát zajímavější než kdy předtím.

Prostředí, do nichž zavítáte, jsou jako vždy pěkná, v tomto díle bych je však hodnotil jako vůbec nejlepší. Nechybí jim nápady, a hlavně jsou barevné a nestereotypní. Grafika doznala výrazných pokroků a k hudebnímu zpracování také nemám vážnějších připomínek. Pokud jste měli tu čest i s předchozími díly, pak neváhejte a stahujte. Určitě neprohloupíte…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Tadeáš Mima | 18.09.08 v 14:10

Nemá to žádnou hudbu.Tato hra by ji měla mít.Jakto že ji nemá?


galerie

Cartman's Adventure 4 Cartman's Adventure 4 Cartman's Adventure 4 Cartman's Adventure 4 Cartman's Adventure 4