recenze

Walkie Tonky

Walkie Tonky

Ach ti mimozemšťani. Vždycky musí mít nějakou tu monstrózní hračku navíc, s kterou se přiletí podívat na tu naši malou planetku a když už jsou tady, proč ji trošku nezdevastovat? Obří robot je k tomu naprosto ideální.
Jak se zdá, tento kousek vypadá vcelku zajímavě. Překvapení je tu však více.

V této akční hře se zhostíte role robota, jehož jediným smyslem a užitkem pro jeho vyspělou společnost je ničit, drtit, házet a nechávat za sebou krásnou spoušť. Pod vašimi železnými chodidly zmizí nejedna budova a vašima rukama projde nejeden automobil, tank či zátaras (lidstvo se přeci nějakým způsobem bránit musí…). Celá zábav spočívá v tom, že zkrátka jdete a jedinou vaší starostí je, aby vaše cesta byla volná. Vašeho miláčka můžete všemožně snižovat a zvyšovat, aby dosáhl na všemožné předměty, nebo mohl odkopnout pofiderní překážku.

Ze začátku jistě zábavné, avšak nic moc se s přibývajícími body nemění a najednou si všimnete, že hra je docela pomalá a pořád stejná, byť ofenzíva proti vám stále roste. Nicméně pokus je to pěkný a na jistou dobu se u něj zabavíte. Každý rád čas od času něco zničí. Vzhledem k tempu hry možná ani nevadí, že se jedná pouze o demo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 14.06.17 v 17:57

že bych tuto hru už někdy v minulosti hrála no je to možné je mi hrozně známá


galerie

Walkie Tonky Walkie Tonky Walkie Tonky