recenze

Timesphere

Timesphere

Zapomeňte na tradiční vesmírné střílečky, nechte doma hrubou sílu a pojďte se pokusit nepřátele oblafnout. Už jste někdy hráli logickou akční hru?
Tak přesně o tom je Timesphere. Sedíte v raketě, před sebou hordu ozbrojených nepřátel, kteří vám jdou po krku a všechny vaše obranné systémy se porouchaly. A jste v rejži. Jediné zbraně co máte jsou granáty zpomalující čas, no to vám moc nepomůže. Ledaže…

Ledaže by byl soupeř trochu přihlouplý a vy naopak vychytralí. Nelze nevyužít šance, že v blízkosti bitevního pole se nacházejí dva nebezpečné objekty a pak už jen zbývá nalákat nepřátelskou flotilu do jejich blízkosti.

Po grafické a zvukové stránce Timesphere ničím nevyniká, ani neodrazuje. Velkým problémem je ovládání na které si je opravdu potřeba zvyknout. W,A,S,D se ovládá pohyb lodi dopředu, doleva, vzad a doprava, I, J, K, L ovládá funkce lodi, zamíření, odpálení granátu atd. Zkrátka je toho moc a koordinace vyžaduje jistý cvik. Pokud u hry chvíli vydržíte určitě vás chytne, poněvadž mezi stovkami horizontálních a vertikálních shooterů bez jakékoli inovace, je to jako závan čerstvého vánku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

mr.cihla | 19.06.07 v 09:58

To ovladani je fakt hrozny a 2 klavesy mi nic nedelaj....


galerie

Timesphere Timesphere

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce