recenze

Fuel Reaction

Fuel Reaction

Každý si tu pravou pohodu představuje něják jinak. Někdo si dá kávu, někdo se kouká na film a jiní si rádi zahrají oddychovou hru. Právě pro tu poslední skupinku, pro počítačové hráče, je určen dnešní titul.
Lidé jako jediní tvorové, byly schopni vymyslet něco čím se dostat do vzduchu a létat na velké vzdálenosti. Tenhle vynález se jmenuje letadlo a šetří nám spoustu času. Ale takové letadlo potřebuje také jisté palivo které jej udrží ve vzduchu a to je hlavní pointa tohoto příběhu.

Tak tedy o čem to celé je. Máte vzdušný letoun, který má v nádrži jisté množství paliva a vaším úkolem je doletět co nejdále. Takže princip by byl jasný, ale jak dosáhnout co nejdelšího letu? Máte dvě zbraně, jenž představují rakety a bomby. Na zemi jsou dva druhy kostek. Červené, ze kterých se na vás vyřítí žluté míčky, kterými se nesmíte nechat zasáhnout jinak jste doletěli a červenobílé a ty vám při sestřelení doplní palivo. Není ale zrovna jednoduché je zasáhnout.

Vizuální stránka hry se drží na průměrné úrovni, neočekávejte žádné speciální efekty. Na druhou stranu potěší, že se jedná o 3D zpracování. A co se týče zvuku, toho se tu příliš nedočkáte. I přes to, že se nejedná o žádný hit, stojí za to si tuhle gamesu aspoň vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Fuel Reaction Fuel Reaction