recenze

Bloody Massacre

Bloody Massacre

Když má nějaká hra v názvu přívlastek „krvavá“, rozhodně nemůže jít o mírumilovný počin. Je to ovšem nic oproti tomu, když tam má rovnou „krvavý masakr“. Máte dost silný žaludek na to, abyste si ji mohli zahrát?
Není novinkou, že jsou některé hry v médiích prezentovány jako nedůstojná zábava plná násilí, která může pomalu za každou druhou vraždu. Bloody Massacre je však vzácnou výjimkou, která opravdu plná násilí je a vůbec bych se nedivil, kdyby se jí i nějaký mladší jedinec inspiroval. Z toho logicky vyplývá upozornění hned na začátek: stahujte pouze v případě, že máte dostatečně silný žaludek a jste si jisti tím, že si nebudete muset vyzkoušet všechno, co uvidíte na obrazovce.

Příběh byste hledali marně. Ve hře buď žádný není, nebo jsem jej prostě nestačil zaregistrovat. On by tam také byl zcela zbytečně – vždyť jde pouze o to sejmout co nejvíce nepřátel a pokud možno vyváznout z bitvy v jednom kuse. Po zasáhnutí prvního nepřítele vám bude jasné, proč autoři sáhli po názvu Bloody Massacre. Těmito dvěma slovy totiž vystihli podstatu veškerého dění. Vy střílíte, nepřátelé lítají na všechny strany a stříká z nich neuvěřitelné množství krve. Abyste ale nezabíjeli jen tak bezcílně, dostáváte za úspěšné zásahy body. Vcelku logicky potom vyhrává ten, kdo dosáhne největšího počtu bodů. Zajímavou motivací je i získávání zbraní. Začínáte s obyčejnou pistolkou, skončit ale můžete třeba s raketometem.

Grafika vás rozhodně neoslní – stačí se podívat na okolní obrázky. Vizuálnímu zpracování však nelze upřít osobitý styl, na který se dá koukat bez jakékoli újmy. Podobně se mohu vyjádřit i o hudbě. Nejde o vyložený zázrak, vybraná melodie se však do herního prostředí neuvěřitelně hodí. Celkově můžete v Bloody Massacre najít nadmíru zajímavý počin, který dokáže pobavit na dlouhou dobu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Row33 | 07.06.08 v 21:48

husta hra proste lexus

Linkman | 18.01.06 v 17:25

Keby tomu dodelali multiplayer tak by to bolo riadne psycho...
Uz si vim predstavit hru pro 12 hracu na tak male mapke pchehe :))

Rience | 25.11.05 v 14:53

mam 7800 kdo ma vic?

Orq | 14.11.05 v 19:57

Kdyby tam nebylo tolik krve, tak si to ani nestáhnu :)

LOL | 07.11.05 v 15:11

LOL tak tohle je řežba


galerie

Bloody Massacre Bloody Massacre Bloody Massacre Bloody Massacre