recenze

BeepFighter

BeepFighter

Vydejte se do temného vesmíru plného nepřátel jdoucích vám po krku. Nahrajte co nejvyšší skóre a vaše jméno se bude blýskat na žebříčku oficiální stránky hry. Lákavá nabídka, se kterou přichází německá hra BeepFighter, která je mimo jiné v perfektní grafice!
Vesmír nabízí spoustu pokušení a když je proveden v kvalitní grafice, je radost se v něm proletět. Zajímavý vesmír nabízí dnešní hra, jejíž hlavním účelem je nahrát co nejvyšší skóre, které lze následně odeslat na oficiální stránky hry a pokud se dobře umístíte, můžete být na sebe pyšní. Tedy něco v tom smyslu jako u Ski Challenge 2005 - Kitzbühel a Bormio. Tedy samozřejmě s tím rozdílem, že v těchto dvou hrách šlo o lyžování, kdyžto u BeepFightera se přesouváme mezi akční hry.

Začátek hry nabízí tak trochu zklamání, neboť se hraje v běžném prohlížeči a bez fullscreenu. Tedy jen na malém kousku o 400x300 px. To je z prominutím ubohé a hře to určitě dost ubírá na kvalitě. Vykompenzovat to však může grafika, která je made in Flash, což už samo o sobě leccos naznačuje. Jednotlivé levely se od sebe liší barvami pozadí a protivníky, kteří jsou stejně jako vy perfektně udělány. Ovládání hry je další lahůdkou. Natáčení rakety jde přes myš a pohyb šipkami. Ten je navíc velmi rychlý, díky čemuž můžete v těžkých chvílích krásně manévrovat a i házet nějaké ty otočky s přesnými zásahy.

První level nabízí několik asteroidů, které jsou takřka neškodné, neboť ve většině případů ani neletí na vás. Jejich likvidace vám však přináší důležité body, které se při celkovém sčítání hodí. Po oddychovém levelu přichází další s dalším druhem protivníka, který vypadá o něco lépe, je též o něco rychlejší, ale stejně jako asteroidy vás příliš neohrozí. Další levely vás už seznámí se zelenými protivníky, kteří jsou mnohem rychlejší, objevují se nečekaně a často na vás zkouší kamikadze. Mimo toho mají i možnost střílet, čím vás často překvapí.

Raketu lze vylepšit dvojitými střelami, kterých se dočkáte už někdy ze začátku. Životy máte celkem tři a vaše raketa také něco snese. Tuto energii si můžete doplnit sebráním předmětu, který bude často prolétat kolem vás. Hra je velmi brzy náročnější a když se setkáte s prvním bossem, který je v dalších kolech zdvojován, začnete se více bavit. Navíc touha po nejvyšším skóre na sebe váže vyšší zájem, takže lze počítat s tím, že i s takto obyčejnou hrou můžete vydržet nějakou tu hodinku. Já sám jsem se pokoušel něco nahrát, ale přiznám se, že Němci jsou neskutečně dobří.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie