recenze

BRAIN STORM - Tower Bombarde

BRAIN STORM - Tower Bombarde

Dostaňte se pryč, tentokrát z kybermozku. Rozbijte všechny ochranné systémy a záložní servery. Už prostředí je zajímavé a hra jako celek na tom nebude jinak. Ačkoli je tu spousta nepřátel, nebudete střílet. Přestože se tu nejeví žádná cesta, můžete projít dál. Zkrátka originální a zábavná.
Celý kybermozek je reprezentován spletitým labyrintem. Okážete se v něm orientovat a vyřešit rozmanité hádanky?

„Kde to jsem?“ řeknete si na začátku celé hry. No vězte, že moře v Chorvatsku to není a musíte se dostat odtud. Jak je počítačový svět složit, tak i zde se to projeví složitým bludištěm s tím, že každá místnost obsahuje nějakou tu hádanku, řádku nepřátel, nebo kombinaci obojího. Vy budete ovládat něco na způsob „kybernetického hada“. Tento flek nemůže střílet, má jen chabý štít a o ještě o něco chabější životnost. Tak co s tím? I přes sté nedostatky se vrhnete do akce. Procházíte jednotlivými obrazovkami. Pokud v aktuální lokaci není cesta dále, je potřeba vyřešit malý logický puzzlík, nebo zničit přesilu nepřátel. Použijte váš štít na jejich střely a odrazte je přímo na ně. Takto se budete muset vypořádat se všemi základnami a kybernetickými raketkami.
Abyste se v tomto prostoru neztratili, máte k dispozici mapu. Na té jsou vyznačeny takové věci jako savepoint, nebo boss dané lokality. Okolního prostředí se zpravidla nesmíte dotknout a v kombinaci se střelnou potencí soků vzniká v pozdější fázi parádní svižný mixík.
Pokud jde o hádanky, jen prozradím, že tady nejsou všechny stěny pevné, jak se zdají. Naopak často objevíte skulinku a průchod do další místnosti skrze stěnu, což jsem tedy opravdu nečekal.
Originální hra v mnoha ohledech, na kterou vás ještě více navnadí zhlédnutí tohoto videa.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 10:59

text příspěvku


galerie

BRAIN STORM - Tower Bombarde BRAIN STORM - Tower Bombarde BRAIN STORM - Tower Bombarde BRAIN STORM - Tower Bombarde

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce