recenze

Unnatural Disaster

Unnatural Disaster

Máte rádi rychlé, ale zábavné a originální hry? Nevadí Vám, že grafika není na Nobelovu cenu, ale zároveň nesklízí negativní ohlasy? Nudíte se a chtěli byste zjistit, co vše se může stát při nenormálních katastrofách jedné obyčejné stick figurce?
Meteority, sněhová vánice, lasery anebo sluneční záření - to vše a mnohem více vám může vašeho panáčka doslova zmrzačit. Cílem hry je tomu předejít a to tak, že budete velice rychle uhýbat postupně náhodně přicházejícím neštěstím a katastrofám. Není to tak jednoduché, jak se ze začátku jeví, neboť pohyb vám znepříjemňují nejrůznější překážky v podobě velké koule, jehliček, duchů atp.

Po grafické stránce hra není vůbec špatná. Ono hlavně více ani od tak šílené arkády čekat nelze. Marně však budete v Options hledat nabídku na zapnutí hudby či alespoň zvukových efektů, ty ve hře zkrátka a jednoduše chybí, což je pro tak dobrou hříčku docela škoda.

Unnatural Disaster demonstruje, že není zapotřebí předhánění se pomocí highscore tabulek nebo ozvučení, aby chytla hodně lidí. I přes všechny své neduhy je to ovšem hra zajímavá a já osobně jsem se u ní místy náramně bavil, když jsem zkoumal, za jakých všech okolností se může postavička rozprsknout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Unnatural Disaster Unnatural Disaster Unnatural Disaster