recenze

Street Fighter Beat´em Up

Street Fighter Beat´em Up

Street Fighter tak trochu jinak. Tentokrát se nebudete potácet v aréně zleva doprava a předvádět se před jedním soupeřem. Tentokrát jich zde bude více, mnohem více a vaše bojové umění je jedinou šancí, jak se ubránit.
Procházejte přes jednotlivé úrovně nebo se snažte jednoduše přežít. V obou případech budete bojovat, co vám síly stačí.

Vyberte si jednoho ze svých oblíbených bojovníků, se kterým se vydáte namlátit všemožným individuím. Na výběr máte ze dvou módů. Ve volbě arcade vás čekají rozličné úrovně, ve kterých se na vás sápou různé obludy. Pak není nic jednoduššího, než udělat pár přesných kopů, úderů, či „kombíčko“ a pár se jich poroučí k zemi. Jakmile je aktuální obrazovka vybita, můžete se posunout dále. Jak se dostáváte do vyšších úrovní, nepřátel pochopitelně přibývá a také jejich fyzička a výdrž roste, a v tu chvíli mají bedny s ovocem přidávající život svůj význam. V druhém módu arena jednoduše stojíte na konkrétní obrazovce a máte stále plno práce. Zleva a zprava se k vám nemalou rychlostí blíží komplikace, které vás dříve či později vyřídí úplně. Jde o to zůstat naživu co nejdéle.

Grafika hry je více než dobrá a také hratelnost hry je vynikající. Ovládání není vůbec těžké a jednotlivé speciální útoky vypadají velice hezky. Všechno je svižné a rychle, jak to má u akčních her být. Prostě „mňamůvka“ :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.06.17 v 17:19

velmi zajímavá bojovka


galerie

Street Fighter Beat´em Up Street Fighter Beat´em Up Street Fighter Beat´em Up Street Fighter Beat´em Up Street Fighter Beat´em Up