recenze

Sharko

Sharko

A máme tady další sympatický titul z žánru, který bych decentně nazval "simulátor požírání se navzájem". Tak či onak, stejně jako třeba ve Feeding Frezny uvidíte něco, co se ve vašem akvárku hned tak nestane. Teda za předpokladu, že nechováte zrovna Skaláry.
Ano. Podmořský svět o velikosti celé jedné obrazovky patří jen vám a vaší malé čudle. Respektive může vám patřit, projevíte-li dost zručnosti a síly, "prožrat" se přes všechny ty barracudy a žraloky až na samotný vrchol podmořského potravního řetězce. Což je tradičně dobré (ještě jsem na této úrovni neviděl vyložený shit, pokud někdo z vás ano, pošlete mi ho mailem :-)), a narozdíl od většiny konkurentů máte u každé potenciální kořisti jasně označeno, zda je pro rybku vaší velikosti poživatelné či nikoliv. Jestli je to klad nebo spíš zápor, to už je na vás. Samozřejmě i tentokrát se setkáte s pěknou řádkou bonusů a vychytávek, takže je koukejte všechny objevit a naplno využít.

Audiovizuální stránka Sharka je řek bych lehce nadprůměrná. Nejedná se rozhodně o nic katastofálního, to ne... Ale vedle sharewarového Feeding Frenzy, který zářil snad všemi barvami světa, se řemeslné zpracování hry docela ztrácí v davu.

Stojí tahle rybařina za download? Určitě ano... Konkurence je sice tentokrát lepší, závoreň ale i často shareware, takže závěrečné moudro zní, stáhněte si všechny... Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Terka | 12.05.13 v 12:46

Čaute, je to dobrá hra už jsem to hrála ale nějak se mě to vymazalo z počítače. A odtud me to nejde stáhnout nevíte proč napiš a dyžtak díky???

anonim | 27.10.09 v 14:29

feeding frenzy 2 je ješťe horší než sharko

Antonia | 26.05.06 v 07:04

Je to super hra,akurat skoda nema aspon 3 zivoty aby sa nemuselo stale odznova hrat.

xXx | 26.04.06 v 19:48

je to kravina

Lokutus | 24.04.06 v 21:52

Akorát, že to člověk za chvilku dohraje a znovohratelnost je skoro nulová...:-/

Lokutus | 24.04.06 v 11:21

To je děs! Feeding Frenzy 2 je asi tak 300 krát lepší:-)!

zou | 23.04.06 v 22:14

Feeding frenzy je nepopsatelne lepsi..tak sto a jedna..jesteze existuje takova vecicka jako je crack :-)


galerie

Sharko Sharko Sharko Sharko