recenze

Ryuko No Ken Nekketsu

Ryuko No Ken Nekketsu

Bojová show je připravená stejně jako všichni soupeři zde. A tak už se čeká jenom na vás, až vstoupíte do hry, vyberete si určitý okruh pohybu a pak už budete rány rozdávat, ale také přijímat. Jste připraveni si vybojovat postavení proti ohromné přesile?
Proti spoustě bojovníků musíte být neustále ve střehu.

Jednoduchá akční hříčka s tahem vpřed. Ač je to nezvyklé, začnu grafikou. Ta mě velice mile překvapila, neboť ve mně evokovala staré hry ze „žlutých kazetek“ s japonských chlapíkem, který se většinou se svými kumpány věnoval nějakému tomu sportu. Kdo neví, o čem mluví, myslí si, že jsem blázen, ale nemohl jsem si to odpustit. Samotná hra pak nabízí dva základní módy. Arcade nabízí po volbě charakteru další tři možnosti, kterými se můžete ubírat. Každá je jiná, a tak je tu předpoklad pro dlouhou herní dobu. To potvrzuje i druhý mód, v němž budete plnit mise. Ať už se rozhodnete pro cokoli, vždycky se bude jednat o boj. Ten je poměrně jednoduchý, neboť k dispozici máte úder, kop, skok a úhybný manévr. K tomu se ještě přidává pár kouzel a speciálních útoků, ale ty vám ubírají část energie, takže je zbytečně nevyplácávejte.Zkrátka musíte všechny zmlátit dřív, než se sami dostanete do úzkých a přijdete o všechny životy. Nezapomínejme na zbraně, jejichž použitím se vám ulehčí život v drsných podmínkách boje.

Nepřátelé jsou celkem silní a nenechají vás chvilku v klidu. Hra je to zábavná, hratelná, s velkým počtem možností, a proto doporučuji vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Ryuko No Ken Nekketsu Ryuko No Ken Nekketsu Ryuko No Ken Nekketsu Ryuko No Ken Nekketsu

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce