recenze

Robotron 2084

Robotron 2084

Robotron 2084, remake slavné, byť staré klasické řezanice, je jedním z posledních zdejších dozvuků soutěže Retro Remakes 2006. Rozhodně ale nečekal tak dlouho kvůli jeho pochybné kvalitě, to ne. Jen jsem jej poněkud přehlíd. :-)
Letošní ročník patřil jak po stránce kvantitativní, tak i po kvalitativní stránce k těm nejvydařenějším a Robotron 2084 se mezi téměř osmdesátkou zúčastněných remaků rozhodně neztratil. Jako většina soutěžících se ani on nijak zvlášť neliší od svého pravěkého předobrazu. V roli Ramba (obrazně...) jste vyvrženi do arény napospas hordám bojovníků, mezi jejichž hlavní ctnosti určitě nepatří nějaké slitování. Cílem hry je samozřejmě zrasit těch šmejdů co nejvíce, plus vysvobozovat spoutané přátelské vojáčky, kteří se tu a tam v menších hloučcích motají napříč obrazovkou. Časem jste samozřejmě odolnější a do dostanete se k větším kvérům, ale nebudeme si nic namlouvat - stejně vás jednou sejmou, to si pište. :-)

Robotron 2084 není originální, ale na druhou stranu disponuje solidním spádem a více než nadprůměrnou dávkou adrenalinu. Došeda situovaná grafika nevypadá na obrázcích nijak úchvatně, nicméně v pohybu, v kombinaci s hudbou a nekonečnou řeží, budete uvažovat jinak. Stahujte...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Robotron 2084 Robotron 2084

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce