recenze

Bomber 3D

Bomber 3D

Bomberman, jak je to dávno, co se objevila první verze této hry, musím říct, že už to bude hodně dlouho. Neustále se ovšem setkáváme s remaky této hry a i když není každý schopný konkurovat ostatním, o dnešním se to rozhodně říci nedá. Zkuste a uvidíte!
Jestliže vás baví pokládat bombičky, sbírat bonusy a zabíjet nepřátele, bomberman je určitě váš oblíbený žánr her. Dnešní remake je trochu netypický, protože po sobě nebudou pálit panáčci ve skafandrech, ale jezdíte v džípu, který pokládá bomby a snažíte se zabít všechny vojáky, co jsou na mapě. Pokud se vám to povede, stačí už jenom najít východ, který se ukrývá někde pod stěnou, prostě pak odpalujte každou stěnu, kterou vidíte a snad budete mít štěstí.

Nechybí ani bonusy, na které jste zvyklí, větší ohýnek u bomb, další bomby do zásoby, či odpalovací zařízení. S postupem času se dostáváte do dalších levelů a objevujete čím dál tím lepší nepřátele. Sice takový růžový sud příliš nezapadá do vojenského prostředí, ale proč ne, alespoň ho na mapě nepřehlédnete :). Musím říct, že se jedná o pěknou předělávku, takže věřím, že nějaký čas určitě s touto hrou strávíte. Kolik to bude času, to už záleží na vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

le | 12.10.09 v 19:49

.


galerie

Bomber 3D Bomber 3D Bomber 3D Bomber 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce