recenze

OutRage

OutRage

Trojice dívčin se vydává nakopat pár mutantích zadků a vy v roli jedné z nich budete u toho. Ovládají velice dobře jak boj z blízka, tak také palebnou zbraň. Takže se vaši nepřátelé mají na co těšit. A vy také. I přes jistou monotónnost se jedná o docela zábavnou gamesku.
Vzhledem k tomu, jakou akci tyto dívky předvádějí, určitě nebudou z cukru.

Hra sama o sobě má velice jednoduchý princip. Chodíte po konkrétních levelech a tu se na vás sesype horda nestvůr, které musíte zničit. Bojovat s nimi můžete hezky pěstí do očí, nebo kulkou do očí. Oba dva způsoby boje, pěstní a pomocí střelné zbraně, během hraní využijete. Střílet se nedá vždy, protože musíte doplňovat náboje a při boji zblízka je zase vyšší riziko zásahu od některého z monster. To obzvlášť platí u těch větších na konci úrovně.
Každá z ženštin má specifické pohyby a zbraně, takže výběr se rozhodně vyplatí neodfláknout. Během průchodu koly sbíráte také jídlo na doplnění života, což se hodí i při zvolení jednodušší obtížnosti a co největšího počtu životů a kreditů.

Velice jednoduchá, ale o to návykovější hra, ve které přímočaře zmlátíte kdeco. Dobrá lelaxačka. Jen z grafiky jsem nebyl úplně na větvi, neboť tento „oblý typ“ nemám rád.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

OutRage OutRage OutRage OutRage

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce