recenze

Panzermeister

Panzermeister

Kdo nehrál Scorched Earth, nepařil. Pokud se vám snad tato legendární hra nedostala nikdy do ruky, neváhejte ani minutu a stahujte dnešní titul, jenž vsadil na starou, ale skvělou myšlenku a moderní zpracování. Naprostá novinka, která oficiálně vychází spolu s touto recenzí čeká na vaše hráčské schopnosti!
Český freewarový vývojář The DOBROVOD, který má na svém kontě již několik maličkých hříček (tu vůbec "nejmenší" jsme vám nedávno představili a nese název Mini3škvorky) právě představil svůj nejnovější počin. Jmenuje se Panzermeister a my vám jej hned zčerstva přinášíme.

Autor vsadil na herní princip starý jako počítačové hry samy. Dva nesmiřitelné tanky si opět daly sraz na více či méně zvrásněném terénu a pustily se do toho. Střídavě po sobě pálí. Stačí jim zkontrolovat směr a sílu větru, povětrnostním podmínkám přizpůsobit úhel a sílu střely (samozřejmě s ohledem na umístění cíle - tedy soupeře a hornatost krajiny) a pak už jen PAL!

Na obloze nad palmami, či nad sněhem pokrytými smrčky na ně svítí hvězdičky a kouká měsíc, nebo naopak mraky tlumí žhavé slunko. S největší pravděpodobností ale na obloze nezůstane dlouho, protože jakmile dostane zásah od některého z tanků, poroučí se k dolnímu okraji hrací obrazovky.

A aby to nebylo stereotypní? Do krajiny sem tam měkce dosedne bonus v podobně nové zbraně či servisního balíčku, a tak se soupeř nenudí. Zbraní je dost, krajina je pokaždé vygenerována jinak a až vás opravdu dobře naprogramovaná umělá inteligence začne nudit, můžete vyzvat živého hráče ke svému počítači i po síti.

Poslední, co by vás mohlo zajímat, je grafika a zvuky. V tom případě vězte, že zvuky jsou povedené, hudba chybí a grafiku posuďte ze screenshotů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Spytihnef | 20.03.07 v 15:00

Vzdy pri instalaci mi nabehne hlaska: Component mswinsck.ocx ore one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid. Nevite nekdo co s tim??


galerie

Panzermeister Panzermeister Panzermeister Panzermeister