recenze

Not Just Another Fucking Space Shooter

Not Just Another Fucking Space Shooter

Pokud tipujete, že se pod dnešní hříčkou skrývá další z řady vesmírných stříleček, pak máte pravdu. Tahle ale vzešla z českých rukou a i když se nejedná o nějaký trhák, rozhodně vám pár minut dokáže zpříjemnit. Tak vzhůru do boje!
Na stránkách projektu jsem našel poměrně zajímavé motto: „Vesmírných stříleček najdete na internetu tucty a Shooter je samozřejmě jednou z nich, byť se snaží být trochu jiný.“ Když jsem titul prozkoumal trochu blíže, musím bohužel s tímto heslem souhlasit. Jedná se skutečně o hříčku, která nevybočuje z řady těch ostatních a vaším úkolem je poletovat Vesmírem a snažit se zlikvidovat co nejvíce oponentů, za což budete odměněni bodovým ziskem.

Sympatické ovšem je, že autoři v čele s Janem Jirkovským a Peterem Kahounem titul koncipovali jako minihru a lze říci, že si vedli velmi dobře. Je tedy jasné, že dnes nebudeme srovnávat nic s takovým Jets'n'Guns nebo Storm Angel, to jsou v tomhle žánru absolutní špičky a oproti Shooterovi (jak zní zkráceně název titulu) toho nabízí podstatně více. Jak jsem již zmínil, vaší hlavní náplní bude poletovaní Vesmírem. I když to vypadá, že bude relativní klid, několik prvních sekund hraní vás rychle vyvede z omylu. Statické pozadí totiž budou poměrně rychle začínat obývat různí nepřátelé a vy se jim budete muset vyhnout, anebo je sestřelit. Pokud tedy nechcete přijít k úrazu.

Chcete-li si ale přivydělat nějaký ten bod k dobru, doporučuji „absolvovat“ variantu číslo jedna, tedy že se budete snažit své nepřátele sestřelit za pomocí silně destruktivních zbraní. Výhodné je, že pro tuto činnost jsou definované hned tři klávesy, takže můžete pálit „o stošest“. Důležité je pak vytrvat co nejdéle! Možná vám to připadá snadné, ale věřte, že tomu tak není. Sečteno, podtrženo, Not Just Another Fucking Space Shooter je hra do nepohody. Je rychlá, hratelná a obsahuje výbornou hudební složku od Štěpána Voleše. Ano, stereotyp se dostaví, ale o to ten ani tak nejde. Rozhodně vyzkoušejte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

kahi | 15.05.06 v 20:35

Ale, Triple T, ... pššt! ;)

Triple T | 15.05.06 v 17:08

kahi..? Ale no tak...

marian | 15.05.06 v 14:10

A mně se to opravdu líbí! :)

kahi | 10.05.06 v 17:40

Fakt skvělá pařba. Dobrá práce chlapi! :)


galerie

Not Just Another Fucking Space Shooter Not Just Another Fucking Space Shooter Not Just Another Fucking Space Shooter Not Just Another Fucking Space Shooter Not Just Another Fucking Space Shooter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce