recenze

Crazy Birds

Crazy Birds

Kdo v perexu poznává Pixarovské ptáčky z krátkého filmečku For the birds, vyhrává nanuk nebo deštník (dle počasí a zásob). Graficky skvěle vyvedená arkáda postavená na legendární Zumě s roztomilými ptáčky v hlavní roli. Nenechte si ujít.
Pro začátek, doporučuji na síti vyhledat zmiňovaný krátký filmeček - čtyři minuty nadité humorem vás příjemně naladí na tuto hru, kde dotyční nezbedové vystupují. Přímo v této hře bude vaším posláním zabránit jim v útěku všemi možnými způsoby - především tím, že je budete po vzoru Zumy sestřelovat z bidýlka svými stejně zbarvenými druhy v peří. Jakmile se najdou tři a více vedle sebe, s nakvašeným zapípáním po sobě nechají jen hrst peří a zmizí.

Další mód je neméně známý - ptáčci se shluknou do formace a klesají k zemi. Jakmile dojdou určité hranice, znemožní vašemu dělu střílet a tím pádem prohrajete. I zde platí poněkud rasistické pravidlo: stejně barevní mizí.

Obtížnost se dělí do třech stupňů a ovluvňuje především rychlost pohybu. K dobru vám určitě příjdou bonusy, které ukážou drahů vašich "projektilů" či ptáčky zastaví nebo dokonce posunout zpátky. Bonusové bodíky na konto taky není od věci pochytat.

Audiovizuální zpracování je kapitolou samou pro sebe. Grafice nechybí nic - je vyvedena detailně, ve střídmých barvách a působí milým dojmem, pod kterým pookřeje i srdce duševně mrtvého člověka. Animace jsou už jen třešničkou na výtečném dortě. Zvuky nelze popsat - musíte je slyšet na vlastní uši.

Co dodat? Dost bylo zdržování, padejte jim ukázat, zač je toho ptačí chřipka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

PavelH

PavelH | 11.05.20 v 08:21

Super hra


galerie

Crazy Birds Crazy Birds Crazy Birds

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce