recenze

Eeyore's Lost Tail

Eeyore's Lost Tail

Kdo by neznal krásnou pohádku Medvídek Pú, která stále zasahuje do podvědomí dětí. Každý z nás má jistě svou oblíbenou postavu, pro někoho je to Prasátko, pro jiné Tygr. My se dnes budeme zabývat hlavně Iačkem, který neustále ztrácí svůj ocas.
Pro ty, kdo příliš neznají tuhle pohádku řeknu, že Iaček je oslík, jehož ocas s ním není zrovna napevno svázán. Ve skutečností je totiž k němu připevněn pouhým špendlíkem. Proto se nemůžeme divit, že se mu neustále ztrácí.

Takže o co tady půjde? V každém kole budete hrát za jednu z postaviček, které se v pohádce vyskytují. V prvním kole to bude například Prasátko. Chvíli po začátku kola se objeví Iaček na voru a vedle něj bude na hladině plavat jeho ocásek. Vy ho pomocí myši zvednete a budete se snažit do místa kde ho musíte přišpendlit. Jak prosté že. Jenže to by bylo přece jen příliš snadné. Proto, když vám propluje na voru z jednoho konce obrazovky na druhý bafne na vás nápis Game Over. S dalšími koly je proud řeky rychlejší a tudíž máte méně času na to ocas umístit.

Grafika není bůhvíjak výtečná, ale postavičky jsou vyvedeny pěkně. Po zvukové stránce jsem byl zklamán více, očekával jsem nějákou hudbu, která by dokreslovala onu atmosféru. Ale celkově se jedná o odpočinkový kousek, který nenadchne, ale ani neurazí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

marie | 12.10.06 v 22:38

stahnout


galerie

Eeyore's Lost Tail Eeyore's Lost Tail Eeyore's Lost Tail

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce