recenze

Dan! Da! Dan!

Dan! Da! Dan!

Mozek - klik - off. Tribální reflexy - klik - on. Kurzor na Start.exe + Enter. Joypad do dlaně, optická čidla směr lůno monitoru. Tak tato střílečka, vážené pařansto, je originální, chytlavá a super hratelná. Pokud ji ještě nemáte ve své sbírce, berte!
Po superlativním perexu se těžko recenzuje. Zvláštěpak když mám v ruce špičkový kousek asijské provenience.

Představme si jednoduchou střílečku s raketou v celkem neotřelém designu, která má však ve svém herním portfoliu schováno několik špičkových „udělátek“. Letíme vertikálním směrem a před námi se objevují neprostupné zdi složené z různobarevných kvádrů. Nutno poznamenat, že barvy jsou příjemně tlumené, vyvážené, tedy žádná divočina nebo multibarevný cirkus. V některých kvádrech jsou animované šipky, které přesně kopírují náš pohyb a jakoby na nás neustále míří. V okamžiku, kdy takový objekt svými mohutnými raketomety rozstřelíme, dojde k uvolnění šipky, která se rázem změní v jednu (či více) řízených střel, které nám zásadně ztěžují pohyb. Jinými slovy – uhýbáme se před střelami a současně musíme dávat setsakramentský pozor, abychom se neotřeli o některý ze scrollujících kvádrů. Jedná se o chvílemi dost obtížný úkol, ale naši asijští přátelé vybalancovali i tuto relativně tužší hratelnost tak, že po pár „držkopádech“ úsek proletíme. Vnitřní radost se v tomto okamžiku násobí prožitým zážitkem.

Nemohu než hru plně doporučit ku stažení. Levelů je zde vcelku dost, motivační hratelnost je skvělá, herní zážitek je na freeware kus supersonický.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Dan! Da! Dan! Dan! Da! Dan! Dan! Da! Dan! Dan! Da! Dan! Dan! Da! Dan!