recenze

Feelers

Feelers

Perfektní střílečka ve stylu Moorhuhn her - ovšem mnohem zábavnější a návykovější. Zachraňte vajíčka svého hmyzího druhu před ostatním hmyzem. K dispozici je řada zbraní, bonusů, levelů i nepřátel.
Pokud jste jako malí pozorně sledovali "Včelku Máju", náruživě četli "Ferdu mravence" a fandili jste "Včelím medvídkům", tak vězte, že gameska Feelers (verze 1.0) je jako pro vás stvořená. Je postavená na stejném principu jako Moorhuhn či český South Park: The Real Armageddon od Albisoftu, ale je o tisíc procent zábavnější. Je zde totiž nejen mnoho nepřátel a různých zbraní, ale vše je také odborně a profesionálně ztvárněno, rozděleno do různorodých levelů a okořeněno zdařilou muzikou i zvuky.

O co jde? Musíte ochránit vajíčka svého hmyzího druhu před ostatním hmyzem, který je chce odnést a zničit. Jenže každý z toho hmyzu se chová jinak, některý leze jen po zemi, druhý pouze do vajíčka kope a tak ho postupně je schopen odkopat z obrazovky, některý skáče na padácích a podobně. Jiný umí lézt i po stoncích - no, prostě jsou to potvory. Na druhou stranu - zbraní, které můžete získat je mnoho. Nehledě na různé bomby, které padají na herní obrazovku a když je sestřelíte, aktivují se (např. mrazivý výbuch, vám na čas nepřátele promění v led a znehybní). Jsou tu i různé naváděné rakety, vodíkové bomby a mnoho dalších. Občas vám přiletí na pomoc i vaši vojáci a tak je pořád, na co se koukat. A protože v každém levelu se objeví něco nového, člověk se vždy těší na následující kola a hra tak není jednotvárná a nenudí (což se mi třeba u zmíněných Moorhuhn stávalo). Gameska nabízí 39 skvělých levelů a tak mi nezbývá, než vám ji doporučit ke stažení a vyzkoušení. Já osobně jdu pokračovat v jejím hraní. Chcete taky? Downloadujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Feelers Feelers Feelers Feelers Feelers

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce