recenze

Crush!

Crush!

Máte občas bláznivé sny? Chtěli byste se stát obrovským monstrem a mít moc zničit prakticky cokoli? Právě teď máte konečně příležitost. Stanete se totiž obrovskou zelenou obludou, která nemá zrovna dobrou náladu.
Pokud patříte k těm lidem, kteří si rádi vybíjejí vztek na různých věcích kolem sebe, pak je pro vás tato gamemakerová gameska jako stvořená. Destrukce si totiž užijete dosytosti. Autorem je CoolMoose. Ten se u nás představil například populárním titulem RunMan: Going Coconuts.

Ovládáte velké zelené monstrum, jež není podobné snad žádné příšeře, s kterou bychom se mohli setkat třeba ve filmu. Jediným vaším úkolem je při průchodu městem ničit, ničit a zase jenom ničit. Ovládání je popsáno přímo ve hře, stačí stisknout klávesu F1. Kromě prostého zabíjení lidí můžete vrhat třeba mrakodrapy. Chytnout do ruky policejní helikoptéru také není nepříjemné. Mimo rukou a nohou máte k dispozici laserový paprsek vycházející z očí příšery. Ten je vhodný využít hlavně na zabíjení vojáků. První fáze hry je naprosto jednoduchá, pravá akce přijde teprve až dorazí armáda s tanky, které se nedají tak jednoduše rozbít a jistě vám dají velmi zabrat. Za každou úspěšnou akci se přičítá skóre. To výsledné je možno zaslat do internetové online tabulky.

Co se týče stránky grafické, je Crush! vcelku vesele zpracovaným titulem. Kreslená grafika potěší a pobaví. Panáčci roztomile pobíhají, netuší však, že je jim brzo konec. Jediná hudební stopa se brzo ohraje, zvuky jsou také stereotypní. Tato hra tak není z kategorie těch, které byste museli mít za každou cenu. Pokud ale zrovna nemáte co dělat a chcete se stát ničitelem, pak ji můžete s klidným srdcem vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Crush! Crush! Crush!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce