recenze

Harold's Hills

Harold's Hills

Nadílka vánočních her je tady! Letos jsme se dočkali také gamesky od jednoho z nejznámějších vývojářských týmů na světě – od Free Lunch Designu. A nutno dodat že stojí za to! Prohánějte se po svahu, sbírejte dárky a bavte se.
Free Lunch Design čas od času na Vánoce vypustí příjemný dárek, vzpomeňme třeba na dnešnímu kousku podobný Holiday Hills nebo na Klabutong. Jejich nejslavnějším titulem je ale rozhodně legendární Icy Tower. V posledních letech se však studio zaměřuje spíše na flashové a mobilní hry, Harold's Hill je příjemnou výjimkou.

Vaším úkolem je v roli Harolda – známého sympaťáka v modré čepici – pomoci Santovi doručit rozházené dary. Santa je totiž trochu lajdák. Zachraňovat Vánoce budete na starých sáňkách v dosti arkádovém principu. Pěkně se proháníte po svahu, vyhýbáte se stromům a kamenům, sbíráte dárky a následně je umísťujete do dřevěných chatrčí. Nezapomeňte po průjezdu kolem komína skočit co nejdále! Vaše počínání je bodováno, jakého dosáhnete nejvyššího score? Harold's Hill je skvěle hratelný titul, prostě ideální vánoční odreagování

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.07.17 v 14:39

mám takový pocit že už jsem někdy v minulosti tuto hru hrála

nereknu | 09.01.09 v 17:29

mno ja tu hru znam ale inak:-p

domi | 21.12.08 v 15:27

debilina jak traky.keby ze zrobim taku hru ta sa hambim.
sorry chlapci ale som uprimny


galerie

Harold's Hills Harold's Hills Harold's Hills

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce