recenze

Karoshi

Karoshi

Dnes pro vás máme skutečně netradiční arkádově logickou gamesku. Snaha o přežití, která je známá snad ze všech podobných her, zde dostává pořádně na frak. V každém levelu totiž budete usilovat o sebevraždu…
Možná na náš server chodíte kvůli touze po odpočinku po těžké práci. Relaxace je velmi důležitá, třeba v zemi vycházejícího slunce někteří lidé umírají kvůli workoholismu. Slovo karoshi je právě japonským výrazem pro smrt z přílišné práce. Ta asi ke snaze o ukončení života dohnala i dnešního hrdinu – jakéhosi úředníčka v modrém obleku.

Vaším úkolem je v této originální gamesce spáchat sebevraždu v každé z pětadvacítky různých úrovní a poradit si také se závěrečným bossem. Po chvíli prvotního zmatení se jistě zorientujete a zjistíte, že zabít se můžete třeba skokem na bodáky nebo nárazem na ostré kladivo. Čekají vás klasické prvky z logických her – přesunování bedniček, přepínání tlačítek apod. To vše v sympatickém audiovizuálním zpracování. Karoshi je skvělým titulem, který si můžete zahrát třeba právě po těžkém pracovním dnu a s chutí se u něj odreagovat. Originalita, hratelnost a zábava pro každého.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

greenfrost | 24.03.08 v 00:12

Tady máte video jak hru dokončit. (2. část najdete na mém channelu greenfrost1)
http://youtube.com/watch?v=37sToiCeKFo


galerie

Karoshi Karoshi Karoshi

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce