recenze

Zvadiah Amajo's Tank Trooper

Zvadiah Amajo's Tank Trooper

Hrdina. Ten, který se nebojí mnohonásobné přesily a vyráží na steč téměř za jistou smrtí. Bývá mnohdy osamocen, neboť nikdo nechce riskovat ztrátu svých snů a ideálů v důsledku skonání sebe sama. Jinými slovy si myslí, že je blázen, jenž nemá šanci přežít. V rámci her se odvážným rekem může stát každý.
Máte na to hned několik prostředí, z nichž si smíte libovolně vybírat.

V kůži bojechtivého klučiny vstupujete podle své vlastní volby do určité krajiny, v níž řádí bitva. Vaším úkolem je zlikvidovat všechny nepřátele, jež se na této ploše producírují, abyste mohli postoupit dále. Stejně jako oni i vy usednete do miniaturního tanku s neomezenou zásobou střel. Ovládání je zpočátku citlivé a trochu zmatené, ale s trochou cviku nebude problém. Při bitvě můžete používat okolní prostředí ke své obraně a bezpečnému střílení do nepřátel. Taktéž můžete pokládat bomby, které vám pomohou dostat se na další místa a k lékárničkám. Ty můžete získat i z mrtvých soků spolu s různými vylepšeními.

Jestliže zvládnete ne zrovna ideální ovládání, určitě vás hra na nějakou dobu zabaví. Navíc přináší i herní mód, kdy se snažíte ubránit svoji orlici před nájezdy protivníků. Není vám to povědomé?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Zvadiah Amajo's Tank Trooper Zvadiah Amajo's Tank Trooper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce