recenze

Jetz Rampage

Jetz Rampage

Létání není jen tak pro někoho. Je výsadou hmyzu, ptáků a supermana. Obyčejný člověk si svou touhu splní jen zaplacením předražené letenky u tamních aerolinií anebo sednutím před počítačový monitor. Jaké to je? Možná budete překvapeni.
Podstata hry je jednoduchá. Se svým hrdinou v červeném kostýmku, který vypadá, že má hlavu plnou hélia a díky tomu může opustit pevnou půdu pod nohama, musíte za „dozoru“ policie rozsévat zkázu a chaos mezi lidmi ve městě. K tomu vám poslouží několik druhů zbraní, volně povalujících se po chodníku a s jasným účelem. Při apokalyptickém dovádění vám přibývají body ve formě plnění tzv. „zkázometru“ , jež by měl být co nejvíc vyplněn pokud uvažujete o odemčení dalších úrovní. Obtížnost je ovšem dost vysoká, tak pěkně zkraje zapomeňte na postup a zisk bonusových prvků.

Grafika a celá hra mohla být propracovanější a méně náročná. Zvuk zde tvoří nesrozumitelné skřeky nejspíš vaší postavy, těžko odhadnout. Pokud máte rádi nenáročnou akci, co se zpracování týče a jste dost otrlí vůči neúspěchu a frustraci, pak máte zelenou. Myslím si ale, že za 20 minut zatoužíte po likvidaci onoho vznášejícího červenáčka vy sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Jetz Rampage Jetz Rampage Jetz Rampage