recenze

Crazy Shuttle

Crazy Shuttle

Zábavné, zběsilé, nebezpečné. Pouhá tato tři slova stačí na popis hry Crazy Shuttle, jenž se nám pokusí dokázat, že práce taxikáře nemusí být vždy jen o nudném převážení zákazníků z jednoho místa na druhé. Neváhejte tedy ani chvíli, stojí to za to!


Taxikáři. Jedinci, pro které se jejich automobil stal druhým domovem. Skřípeme zuby, když si schválně vybírají tu nejdelší možnou trasu (každá koruna dobrá), nebo si naopak oddychneme v případě, kdy se potřebujeme nutně dostat např. na důležitou schůzku. Jaká je ale práce taxikáře doopravdy?

Vy se dnes vžijete do role jednoho z nich – zkrátka turisti atp. budou vaším denním chlebem. Za každého převezeného cestujícího jsou pochopitelně body navíc, takže čím více jich bude, tím lépe pro závěrečné skóre. To ale není všechno; silnice, po nichž se s vaším taxikářským speciálem proháníte, jsou plné překážejících chodců. Během chvíle tak může vaše autíčko rychle změnit barvu na jasně červenou. Pročpak asi?

Vaše zběsilá jízda je omezena dvouminutovým časovým limitem, jehož odpočet vás jistě bude hnát k vyšším výkonům. S vysokou rychlostí (k dispozici je dokonce i Nitro) to ale nesmíte přehnat, jinak totiž hrozí „vyklopení“ cestujícího. Po technické stránce nepředstavuje hra žádný zázrak; průměrná grafika, příšerná hudba a obyčejné zvuky. V Crazy Shuttle jde ale především o hratelnost, která je opravdu výborná!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Roo.M.A.N | 09.09.05 v 19:02

Lidi, nestahujte to! Je to <I> -ovina. Hnusna grafika, furt to samy -jedete porad rovne, nic jinyho. Na pytel hra!

MirHo | 18.08.05 v 10:38

Super pařba kdiž de spustit i v linuxu pod WINE


galerie

Crazy Shuttle Crazy Shuttle Crazy Shuttle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce