recenze

Torque

Torque

Tato hra je především výzvou. Jestliže patříte mezi ten typ hráčů, kteří rádi odemykají vše uzamčené, hrají hru i na jiný stupeň obtížnosti než jen ten nejnižší a toužíte po tom, aby vaše jméno figurovalo na samotném vrcholu v tabulce mezi ostatními herními maniaky, pak je tato hra kouskem právě pro vás.
Budete se muset snažit, možná budete místy i zuřit, ale rozhodně se budete dobře bavit. A to je snad ten nejdůležitější aspekt u kterékoli gamesy.

Vaše snah spočívá ve střílení všeho živého. Zní to jednoduše? Ale není. Vybrat si můžete hned z několika módů. Kromě klasických levelů, v nichž se pokoušíte přežít plných třicet vteřin nesčetné nájezdy protivníků ze všech stran, budete bojovat o medaile a co největší množství bodů proti časovému limitu a s neomezeným počtem životů v módu druhém. V tom třetím se zkrátka snažíte získat co nejvyšší skóre, které lze pak umístit mezi výsledky ostatních hráčů, pokud si v hlavním menu vytvoříte profil se jménem. I když musím přiznat, že stodevadesátá pozice na světě není právě moc uspokojující.

Ať už zvolíte jakoukoli možnost, vaše „vesmírná loď“ se bude neustále točit jako šílená a ještě o něco šíleněji střílet. S postupujícím časem se tudíž musíte snažit správně mířit, přesně manévrovat a nenechat se zničit. Jedině tak budete moci bez hanby zadat své pravé jméno do tabulky nejlepšího skóre :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Torque Torque Torque

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce