recenze

Berkzerker

Berkzerker

Ocitneme se v daleké budoucnosti, kdy naši planetu Zemi ovládli roboti a téměř vyhubili vše živé. Malá hrstka lidí ovšem přežila a chystá se na protiúder. Vyslala nejschopnějšího z nich, aby zničil všechny zlé stroje a zavedl opět pořádek. Podaří se mu zvítězit a navrátit původním obyvatelům svobodu?
Na počátku hry bychom se měli pokud možno rychle zorientovat v neznámém prostoru, jež stráží roboti. Pevně svíráme pažbu svého samopalu a očima se vpíjíme do tmy. Musíme zareagovat rychleji než nepřítel, jelikož jediný zásah laseru by znamenal jistou smrt.
Hra sestává z několika levelů, z nichž v každém potřebujeme vyřídit všechny roboty. Jakmile se nám nelehký úděl podaří, objeví se zlověstné oko, které nás ihned začne pronásledovat. V takovém případě bychom měli zkombinovat střelbu s útokem ze zálohy. Hra oplývá docela povedenou grafikou se spoustou detailů.
Napínavou atmosféru umocňuje tajemná hudba, která se nám vpije až pod kůži. Braňme si svou planetu a nenechme zvítězit bezpráví a nelidskost chladné oceli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Berkzerker Berkzerker Berkzerker Berkzerker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce