recenze

BEMPU

BEMPU

Od firmy DigiPen zde máme další velice zajímavý kousek. Tentokrát se jedná o variaci známého pinballu a o patřičnou dávku originality nouze rozhodně není. Díky zanedbatelné velikosti archívu je navíc tento titul dostupný naprosto každému.
Co je úkolem pinballu vám jistě popisovat nemusím. Pokud-li přesto nevíte, doporučuji se směle podívat do našeho archívu a vybrat si jednu z her na toto téma. Nutno ale podotknout, že BEMPU jen slepě nekopíruje zažité principy, ale vydává se i svou vlastní cestou.

Celý princip tak spočívá v tom, že se se svými spoluhráči nebo protihráči (podle toho, který mod si zvolíte) ocitáte v malé aréně a každý z vás ovládá dva odpalovače. Až doposud by to byl pintball jako vyšitý, avšak je důležité zmínit, co musíte udělat. Přesně to totiž bude záležet na tom, jakým způsobem se bude celá hra odvíjet. V menu je tak potřeba navolit jeden z několika módu a můžete se těšit například z toho, že budete likvidovat bomby, snažit se na svou stranu získat co nejvíce objektů, apod. Možností je skutečně hodně.

Připočteme-li k tomu kvantum bonusů a fakt, že ostatní jedinci v aréně mohou být tvořeni buď AI, anebo i vašimi kamarády díky podpoře plnohodnotného síťového kódu, pak myslím není co řešit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

BEMPU BEMPU BEMPU