recenze

Slingshot

Slingshot

Chtěli byste žít jako neandrtálci? V gamesce Slingshot se vetřete do skupinky tří drsných neandrtálců, kteří se musí ubránit skupince z vedlejší vesnice. Nebude to lehký boj, vždyť jako zbraně se používají praky a kameny. Zkuste si tento zápas. ;)
V každé době se bojovalo. A nebylo tomu jinak ani v dobách dávno minulých. Již v době kamenné se střetávaly skupinky neandrtálců z vedlejších vesnic. Otázkou je, kvůli čemu vnikla bitka právě v téhle gamesce. Možná kvůli lásce k jedné neandrtálce. Možná o kousek půdy, možná jen kvůli zabití nudy. Každopádně odrazit útok nebude snadné. Ještě si musíme říci, že se jedná opět o flashovku od Miniclipu. Zajímá vás více? Tak čtěte dále.

Jakmile si hru stáhnete a spustíte, objeví se úvodní logo a hlavní obrazovka. Zde najdete malou nápovědu naštěstí v angličtině. Poté už se přesunete do prvního kola. Ovládáte pouze tři bojovníky a v první úrovni máte před sebou tři soupeře. Pomocí myši přesunujete jednotlivé neandrtálce a zároveň délkou stisku myši nastavujete sílu hodu kamenem. Když myš pustíte, daný bojovník vezme prak a vystřelí kamínek směrem do soupeřovy skupinky. Otázkou je, jestli jste mířili dobře. Pokud ano, pak soupeře povalíte na zadní část těla a na chvíli ho tím znehybníte. Po krátkém čase se zase postaví na nohy a střílí dále. Samozřejmě proti vám nejprve stojí tři soupeři z vesnice, kteří na vás střílí jak mohou. Také vás mohou povalit.

Když někoho trefíte vícekrát, po několika zásazích se položí na zem a už nevstane. Pokud se vám podaří zneškodnit všechny soupeře, postupujte do dalšího kola. To je od předešlého odlišeno pouze větším počtem soupeřů. Ano, počet bojovníků na vaší straně zůstává stále stejný, takže někdy to bude docela fuška. Ale klidně zvládnete zabít všechny soupeře jen jediným bojovníkem, ale musíte to umět. ;) Kol je zde dost a jsou velmi těžké, takže se nemusíte bát, že by nebylo co dělat. Naštěstí vás nedrží žádný časový limit ani počet kamenů, takže záleží jen na tom, jak rychle budete reagovat a přesouvat jednotlivé neandrtálce. Princip je myslím jasný. Není na tom nic složitého. Ještě se podíváme na hodnocení...

Jak už jsem psal v úvodu recenze, tahle gameska je ve Flashi. Nečekejte proto žádné složité animace, pouze jednoduché pohyby a stereotypní prostředí. Ale docela se mi líbila hudba a doprovodné zvuky, které navodí atmosféru doby kamenné. Takže pokud si chcete Slingshot vyzkoušet, nic vám nebrání ve stahování. Velikost souboru sice není nejmenší, ale s tím se nedá nic dělat. Takže stahujte a bavte se!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Dromero | 20.10.03 v 08:50

no, hej!
taka mala sranda hra


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce