recenze

10 in 1 - Action & Arcade Games

10 in 1 - Action & Arcade Games

A máme tady další z rodinky deset v jednom, tentokrát s nádechem tvrďáckých akcí, vůní dynamitu a střelného prachu. Rozhodně nejde o hry pro děti, označuji tímto výrobek jako nevhodný pro děti! Je zde plno násilí, střelby a všeho, co v dětských hrách nemá být.
Nicméně se mnusí uznat, že některé hry jsou vskutku zábavné. Nejprve si můžete zastřílet na marťany, kteří obklopili vaši loď a vy ji musíte bránit. Všechno je v červené, takže není divu, že máte za chvíli pocit, jako byste se ocitli v nějakém laserovém poli. Co dále? Odlehčením je v celé serii hod na cíl, a sice opice háže banány do sudu, velice zábavné. Kdyby vás tohle omrzelo, jako že hody banánem nejsou zase tak špatné, když pomyslíme na ceny v obchodech (také bych jim to občas nejraději hodila, ne do sudu, ale na hlavu), mám tady pro vás bojové umění, navlékněte si kimono, přes čelo stylovu pásku a do toho. Úder, kop, zásah! Dále je pro vás připravena střelba na cíl. Žel bohu v čele mají terčík i docela roztomilá zvířátka, takže rozhodně fuj! Skvělá je hra s tančíky, kdy musíte odrážet střely nepřátelských obrněných transportérů proti nim samotným. A další a další vychytávky, které si můžete vyzkoušet na vlastní kůži, stačí jen...CLICK.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

10 in 1 - Action & Arcade Games 10 in 1 - Action & Arcade Games 10 in 1 - Action & Arcade Games 10 in 1 - Action & Arcade Games 10 in 1 - Action & Arcade Games